`
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
image carousel
 

Vasa IP adresa je:
54.198.246.116


Warning: include(max.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/webcgtea/public_html/index.php on line 437

Warning: include(max.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/webcgtea/public_html/index.php on line 437

Warning: include(): Failed opening 'max.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/webcgtea/public_html/index.php on line 437

Vremenska prognoza

web cg team web cg team
 
28.04.2011 Uputstvo za promjenu veličine i ostalih osobina slika

Dosta često ljudi žele da promjene veličine i ostale osobine slika (cropovanje, promjenu formata slike, promjenu imena). Zbog toga smo na našem sajtu postavili uputstvo fast_stone_resizer-tutorijal.pdf gdje smo detaljno opisali program Fast Stone Resizer, koji možete skinuti sa adrese http://www.faststone.org/
 
web cg team   web cg team
web cg team web cg team
 
22.04.2011 Photoshop, program za obradu fotografija, postoji i u obliku besplatne verzije na webu

Pored toga što postoji standardna verzija Photoshopa, jedne od najpopularnijih aplikacija za obradu fotografija, postoji i besplatna verzija u obliku web aplikacije.
 
web cg team   web cg team
web cg team web cg team
 
18.04.2011 Istraživanja Agencije za elektronske komunikacije

Kao razlog nemanja Interneta kod kuće 34,8% ispitanika je navelo da ne zna da ga koristi, Prezentaciju na internetu ima 43% crnogorskih preduzeća (samo je Bugarska iza Crne Gore - 39%).
Preuzeto sa sajta www.vijesti.me
 
web cg team   web cg team
web cg team web cg team
 
10.04.2011 Najčeće pretrage na Google za izradu web sajta u Crnoj Gori

Korisnici kada traže preko googla kreativne firme koje prave, dizajniraju i izrađuju web prezentacije i sajtove, najčešće traže pojmove izrada „web prezentacija podgorica“, „izrada web sajta podgorica“, „izrada web sajtova crna gora“, „izrada i dizajn web prezentacija podgorica“, „izrada internet sajta crna gora“, „izrada veb sajta“, „izrada web prezentacija crna gora“, „cijena izrade veb sajta“.
Na većini pretraga naš web sajt je prvi na listi koju daje Google.
Samo sajtovi koji plaćaju reklamiranje preko Google AdWords su pozicionirani iznad našeg sajta, što govori o Search Engine Optimization (SEO) koju smo uradili za naš sajt.
 
web cg team   web cg team
web cg team web cg team
 
26.03.2011 U Crnoj Gori internet koristi 44,1% građana, najmanje korisnika u Burmi 0,2%

Najveći broj korisnika interneta je na Islandu 97,6 odsto, a odnah iza njih slijede Norveška sa 94,8 i Švedska sa 92,5 odsto
Prema istraživanju agencije DeFacto Consultancy, koja je za potrebe Agencije za elektronske komunikacije i poštansku djelatnost rezultate istraživanja o upotrebi informacionih i komunikacionih tehnologija u Crnoj Gori pristup računaru u kući ima 66,5 odsto ispitanika, a pristup Internetu 59,3odsto bez obzira da li ga koristi ili ne.
 
web cg team   web cg team
web cg team web cg team
 
22.03.2011 Stigao Fajerfoks 4

Mozila (Mozilla) će konačnu, četvrtu verziju Fajerfoksa (Firefox) objaviti u utorak 22. marta u 7.00 po pacifičkom vremenu (15.00 po našem). Prvobitno je planirano da se Fajerfoks 4 pojavi prošlog novembra, ali razvojni ciklus koji je započet u februaru 2010. s nekoliko ranih prikaza, tek u julu je počeo da daje prve opipljive rezultate u vidu beta izdanja, čiji je broj u međuvremenu narastao na oko desetak.
 
web cg team   web cg team
web cg team web cg team
 
20.03.2011 Facebook se okreće Web videu

Prošle nedelje je bilo moguće rentirati filmove preko Facebooka. Ove nedelje korisnici su mogli da gledaju profesionalnu bejzbol utakmicu. Ove pojave sve nas više uveravaju da Facebook postaje veliki igrač na tržištu Web videa. Ukoliko kliknete na sliku bićete redirektovani na drugi sajt na kojem možete besplatno da kreirate nalog i gledate dostupne sportske sadržaje preko celog ekrana. Suština dostupnosti ove opcije je da se promoviše gledanje sportskih sadržaja preko interneta, navode predstavnici nacionalne američke bejzbol lige. Facebook je odličan medijum za promociju, naglašavaju iz bejzbol lige obzirom da ova društvena mreža ima ogroman broj korisnika.
 
web cg team   web cg team
web cg team web cg team
 
15.03.2011 Stigao novi Internet Explorer 9

Internet Explorer 9 je konačno zvanično predstavljen. IE je i dalje najpopularniji pretraživač na Web-u uprkos tome što drugi pretraživači na popularnosti dobijaju mnogo više i brže nego IE. Microsoft IE 9 je dostupan na 39 razičitih jezika i njegovo predstavljanje je najavljeno sa SXSW festivalu u Austin-u, Texas. Microsoft navodi da 250 top sajtova širom sveta već iskorišćava prednosti novih mogućnosti u okviru IE9 sa ciljem ponuđivanja različitih iskustava za korisnike. IE9 dolazi u kritičnom momentu, smatraju pojedini analitičari, jer je, bez obzira na unapređenja, Microsoft sa ranijim verzijama Internet Explorera već počeo da gubi bitku na tržištu browsera.

Microsoft se, sa druge strane, uzda u podakle o broju korisnika beta verzija, koje su, prema njihovim rečima, preuzete 40 miliona puta, a već sada 2 posto korisnika Windowsa 7 koristi novu verziju.
 
web cg team   web cg team
web cg team web cg team
 
10.02.2011 Broj korisnika Interneta dosegao dve milijarde!

Ženeva, januar 2011. – Prema podacima UN-ovog International Telecommunications Uniona (ITU), na Internet usluge je pretplaćeno dve milijarde ljudi. Značajno je porastao i broj pretplatnika mobilnih usluga kojih globalno ima preko pet milijardi, ističe ITU-ov predsednik Hamadoun Toure.

Iako najveći broj korisnika dolazi iz zemalja u razvoju, online je samo 21 posto stanovnika tih zemalja.
 
web cg team   web cg team
web cg team web cg team
 
08.02.2011 AOL kupio The Huffington Post za 315 milijuna dolara

AOL je za 315 milijuna dolara kupio utjecajni portal The Huffington Post. Sporazum bi trebao biti zaključen najkasnije početkom drugog tromjesečja, a potrebno mu je još zeleno svjetlo regulatora.
 
web cg team   web cg team

<< 1 2 3 4 5 >>

 

Visit us on Google+